Om os​

Foreningen Offentlige HR-Chefer, OHRC, er for dig, der er ledende medarbejder med HR-/personalecheffunktion i den offentlige sektor. OHRC danner platform for videndeling og erfaringsudveksling på baggrund af interesse i samfundstendenser men også på baggrund af almen interaktion mellem vores medlemmer.

​Se endvidere foreningens mission, vision og værdier.

​OHRC - Offentlige HR-Chefer

OHRC har overvejende medlemmer, der arbejder i Danmark, men vi sætter desuden stor pris på den mindre gruppe grønlandske medlemmer, vi har haft i foreningen. OHRC er således ikke kun for dig, der arbejder i Danmark, men også for HR-/personaleansvarlige i den offentlige sektor i andre dele af rigsfællesskabet, idet vi således deler et interessefællesskab, der kan bidrage til yderligere videndeling og erfaringsudveksling.

​Fire til fem gange årligt afholder vi temamøder, hvor vi tematiserer en aktuel, samfundsrelevant problemstilling af interesse for HR-/personalecheffunktionen. Temadagen varer typisk en halv dag med deltagelse af såvel medlemmer som oplægsholdere med en interessant profil for dagens tema.

​Landsmødet afholdes én gang om året, og opbygges efter samme princip som temadagene. Landsmødet giver dog mulighed for at gå yderligere i dybden med et konkret tema, idet mødet typisk strækker sig over to til tre dage. Landsmødet indeholder også en generalforsamling.